Asociația pentru micuțul Noel

Asociația pentru micuțul Noel

Uniți pentru Miruna - SMA1

Status: Inchis

Asociatia ajută copiii diagnosticați cu SMA1 să strângă fondurile necesare accesării celui mai scump tratament din lume, ZolgenSMA. 

[ Show more ]
1.0581818181818% Complete

11,640 RON

Sumă:

65

Galantomi:

133

Donații:

1,100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Corpul Mirunei este foarte slăbit de puteri în comparație cu al unui copil sănătos. Miruna nu are putere să se ridice din poziție culcat, nu are putere să ridice sticla cu apă , nu poate duce mâinile deasupra capului, nu se târăște, nu merge de-a bușilea, nu reușește să țină corect un creion în mână fiindcă nu are putere în degețele, mâinile sunt curbate spre interior fiindcă nu are formată musculatura... Miruna nu reușește să își țină mama ei de mână. Nu își poate ridica capul de pe sol, nu își poate îndrepta picioarele, le ține mereu îndoite de la genunchi, talpa piciorului se duce spre extremități din lipsa musculaturii, coloana s-a deformat sub greutatea corpului și lista stricăciunilor făcute de SMA1 poate continua.
Cu toate acestea, Miruna mea este o fetiță foarte inteligentă, este o luptătoare și lucrează mușchii zilnic pentru a nu pierde din puțina putere pe care o are. Este un copil minunat care ne învăluie cu iubirea ei și cu speranța că într-o zi va fi bine și pentru ea.
Dorim să ne unim pentru Miruna și să îi strângem banii necesari pentru tratamentul Zolgensma și să îi oferim o șansă pentru o copilărie fericită.