De ziua mea alături de Miruna!

Dora Molnar Asociația pentru micuțul Noel

460 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
Donații

Ziua de naștere reprezinta o zi specială pentru fiecare dintre noi.
Ce ar fi să facem ceva special pentru Miruna?!?
De ziua mea îmi doresc ca fiecare dintre noi să contribuim cu suma unei ciocolăți sau cu o felie de tort în contul Mirunei.
Vreau să fiu fericită, vreau să o văd pe Miruna fericită, vreau să sărbătorim împreună aici!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră Este de a obține accesul la tratamentul inovator ZolgenSMA pentru cât mai mulți copii care suferă de SMA1 și pentru a arăta drumul pe care trebuie să îl parcurgă părinții care sunt în aceeași situație.

Asociatia ajută copiii diagnosticați cu SMA1 să strângă fondurile necesare accesării celui mai scump tratament din lume, ZolgenSMA.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

10 Donații

Anonymous

30 RON

Ramona

50 RON
La mulți ani, om minunat!

Tiberiu

20 RON
La multi ani, OM minunat!

Minodora

50 RON
La multi ani, Dora! Iar Mirunei, multa sanatate si pusculita plina, cat mai repede!
Poza Cristina

Vera

20 RON
La multi ani sănătoși și binecuvantati !

Brigitta Mokany

30 RON
La mulți ani,sa ai parte de tot binele din lume 🙏 ii mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat ocazia sa te cunosc și sa devenim prietene ❤

Anonymous

50 RON
Draga mea, de Ziua ta de Naștere vreau să-ți doresc mai multe lucruri: să fii mereu iubită, să-ți atingi scopurile unul după unul, să te bucuri de o viață fericită și în orice circumstanțe să te simți regină!