Dorința mea :"Miruna să meargă la tratament cât mai repede"

 

Alex Dinca Asociația pentru micuțul Noel

100% Complete
740 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră Este de a obține accesul la tratamentul inovator ZolgenSMA pentru cât mai mulți copii care suferă de SMA1 și pentru a arăta drumul pe care trebuie să îl parcurgă părinții care sunt în aceeași situație.

Asociatia ajută copiii diagnosticați cu SMA1 să strângă fondurile necesare accesării celui mai scump tratament din lume, ZolgenSMA. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Anonymous

200 RON

Anonymous

50 RON
Doamne ajuta
La multi ani frumosi si sanatosi, Alex!

Anonymous

30 RON
La multi ani! Sa iti pastrezi sufletul bun si dorinta de a-i ajuta pe cei care au nevoie! Multa sanatate si tie si Mirunicai!

Anonymous

50 RON
La multi ani, Alex! Suntem alaturi de tine, Miruna!
La multi ani copil minunat!
La multi ani, Alex! Deși nu te cunosc, pot sa spun ca ești un băiat extraordinar! Te încurajez sa continui sa fii implicat și dornic sa ajuți :) Sper sa ai o zi de naștere super faina! Pupici de la Cluj.

Geanina

25 RON
La multi ani Aex,felicitări pentru initiativa ta! Mirunica draga îți doresc sănătate si sa ajungi mai repede la tratament!❤❤❤