Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi ca Miruna sa meargă la tratament

 

Leonard Sabou Asociația pentru micuțul Noel

53% Complete
530 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații

Salut eu sunt Leo,în data de 15 februarie împlinesc 14 ani, fac parte din grupul de voluntari ai Asociației Noel și îmi doresc din tot sufletul meu ca Miruna să poată să meargă la tratament.

Nu vreau telefoane laptop-uri , console sau alte gadgeturi,tot ce îmi doresc este ca Miruna să primească  tratamentul de care are atâta nevoie pentru a avea o copilărie fericită cum e mea.

Dacă doriți să-mi faceți un cadou vă rog să folosiți link-ul de mai jos.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră Este de a obține accesul la tratamentul inovator ZolgenSMA pentru cât mai mulți copii care suferă de SMA1 și pentru a arăta drumul pe care trebuie să îl parcurgă părinții care sunt în aceeași situație.

Asociatia ajută copiii diagnosticați cu SMA1 să strângă fondurile necesare accesării celui mai scump tratament din lume, ZolgenSMA. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

La mulți ani copil minunat !
La multi ani sanatosi si voiosi, implinitori si binecuvantati, Leo!

Anonymous

20 RON
Leo draga, sa fii sanatos si bucuros! Eu si Miruna iti multumim pentru generozitatea ta!
100 RON
La multi ani Leo draga!! Imi doresc ca dorința de ziua ta sa se îndeplinească cat mai curând!! Sa ai o zi minunata, te pupacesc dragul meu!!!

Anonymous

50 RON
Un copil exemplu, cu bun simt, cuminte și foarte educat

Anonymous

30 RON
Doamne ajuta!

Sma

200 RON

Paula Iuliana Sturzu

20 RON
La mulți ani copil minunat, la mulți ani Leonard!